VA PER TU EDUARDO (2)
"Rosa de Jericó"


I la que li vas fer a en Codina —President del BAM de l'època-, quan un inici de temporada li vas portar les fotografies per a la fitxa (encara corren pel despatx!!!). Fotografies mida carnet on apareixies amb mig bigoti!!! Sí, sí com ho Ilegiu, t'havies afaitat una part del bigoti i te n'havies anat al "fotomatón" del metro de la Plaça d'Espanya amb un esparadrap que et tapava la part afaitada. Un cop allà, vas consumar la facècia.

Ah! I ets “l’inventor” de l'expressió “traïdor” que a Can BAM no vol dir el mateix que a tot arreu. L'origen cal buscar-lo en un jugador del Sant Lluís de la Colònia Güell que quan s'enfrontava als “terceres” del BAM —l'equip de l'Eduardo-, sempre els feia una pila de punts, motiu pel qual va merèixer el qualificatiu de “traïdor”... —pobre home només feia la seva feina, i la feia molt bé segons sembla, el seu “delicte” era que ho feia contra el BAM, per tant "traïdor”...

L'Eduardo, no era una persona que feia riure i prou, no era un poca-solta, era la bonhomia personificada, el seu sentit de l'humor “blanc del tot”, mai ridiculitzava ningú, mai no era contra ningú, era la seva manera de buscar complicitats, de reforçar els vincles de l'amistat.