Una bona decisió


No fa ni un any que formem part del BAM, aquest club de basquet tant popular en el barri, jo soc la mare d'una nena que aquest any ha començat a l'escoleta del BAM, perquè? És a dir, perquè vaig apuntar la meva filla al BAM? Doncs en un primer moment, quan va començar el curs i vaig començar a buscar extraescolars algú em va dir. Perquè no l'apuntes al BAM? Hi ha molt bon ambient, és una bona manera de fer que faci esport i segur que s'ho passarà d'allò més bé.
Després de donar-hi algunes voltes ens vam decidir, la vam apuntar al BAM.
La meva filla va anar un dia a l'entrenament, per provar, va sortir molt contenta i picant l'ullet va dir que sí, que volia jugar a bàsquet.
Van anar passant les setmanes i tot era perfecte però, alguna cosa va passar, un dia la meva filla ja no volia anar a basquet, havia passat alguna cosa de la qual jo no era conscient però que finalment vaig esbrinar, ja se saps que a certes edats els nens/es diuen o fan coses sense ser conscients del que fan, potser la meva filla és massa sensible, alguna cosa no li va agradar o va fer que no es sentís a gust però, en aquesta història això és només l'anècdota, no és el més important.
El cas es que vam anar a parlar amb una de les persones que estan amb contacte amb els nens de l'escoleta i aquesta persona li va dir una frase, una única frase que va fer que jo pensés que no ens havíem equivocat apuntant-la a fer bàsquet.
La frase va ser: "No deixis mai que ningú et digui que és el que has de fer" així, pim pam una frase curta però directa, a la frase se li va sumar que aquesta persona li va dir de genolls i posant-se al mateix nivell que ella.
Des d'aquell dia la meva filla va tornar ha anar contenta als entrenaments. Aquesta és la meva història, la que ha fet que entengui que el BAM no és només un bon lloc per fer esport i on hi ha molt bon ambient, si no un lloc on els més petits poden aprendre uns valor fonamentals, uns valors que crec que son important en les nostres vides: el respecte, la igualtat, el voler ajudar als altres, el compromís, l'esforç i tants d'altres que ara no em venen al cap, i és per això que sé, que en el moment que vaig decidir apuntar la meva filla al BAM, vaig prendre una bona decisió.