BAM????BAM
BAM?
I que serà el BAM?
Això em preguntava ara fa 22 anys quan per primera vegada vaig sentir el nom d'aquest club de la boca d'un dels seus "grans", el Dani Roura. I des d'aleshores no vaig deixar de sentir-lo, primer com aquell club que cada any trucava a la meva porta i després com el club que m'ha acollit i m'ha deixat seguir incrementant la meva història Iligada al bàsquet.
Records de moments, persones i vivències... El primer entrenament i els dubtes de si encaixaria... Un primer any fent més hores que mai... Una primera temporada compartint converses, sopars i rialles... Cada any marxava gent i en venia de nova, i de cada any me n'enduc persones... I què hi ha més ric que això? Persones. Amistat. Sí, ara, mirant enrere, puc dir que tinc persones importants per a mi gràcies al BAM, i això em fa somriure.
Moments actuals, molt vius i plens d'energia. Perquè seguim sumant experiències, emocions i persones. Famílies, nens i nenes, entrenadors, jugadors/es, companys/es d'equip, amics... Persones que ja hi són o que tot just estan descobrint el BAM com un dia ho vaig fer jo, i amb qui camino dia a dia amb la intenció de seguir gaudint amb i gràcies al bàsquet.
Brindem pels 90!restaurant de referencia.
Un matí que d'una manera o d'una altra tots gaudíem entre estones de joia i germanor.