Ball amb les Cheerleaders del FCB

Diumenge 11 de febrer a les 12:30 hores, aprofitant el cap de setmana de Carnestoltes, vam anar al Palau Blaugrana a veure el partit FCBarcelona - RetABet Bilbao Basket.

L'activitat principal d'aquell dia, organitzada conjuntament amb les cheerleaders del FCBarcelona i el Natació Joan Pelegrí, consistia en ballar amb les Cheerleaders del Barça en el ball de la mitja part.


El dia va començar a les 9h00 del matí quan ens trobavem a les portes del Palau Blaugrana per entrar a pista per fer els darrers assaigs del ball sota la supervisió de la directora de les Cheerleaders. Una mica nerviosos encara, els nens i nenes del BAM i el NJP van anar ocupant els seus llocs al mig de la pista, repartits en 6 files de 10. Van ser 60 minuts de corregir i repetir el ball, però no cada dia es pot estar enmig del Palau Blaugrana i calia aprofitar-ho.

Cap a les 10h15 ja haviem acabat l'assaig, tocava anar a les grades a esmorzar i que els estudiants de l'escola de maquillatge Cazcarra maquillessin els nens i nenes.
L'espera fins a l'inici del partit, 12h30, es va fer llarga. Des de la grada vam veure l'escalfament dels dos equips mentre els monitors repartien banderes del Barça per fer-les voleià. Quines ganes d'entrar a escena!!!

Al final del primer quart, tots drets i cap a la rampa d'accés. La gent ens mirava pensant que deuen fer aquests marrecs? Ben aviat ho sabrien. Ja a dins del tunel, ens vam ordenar per files i vam esperar estoïcament a que anés passant el segon quart.

Per fi la mitja part, era el moment dels nens i nens del BAM i el NJP. Sortida corrents cap a pista seguint a una de les cheerleaders i ja els tenim a tots a punt al seu lloc. És el vostre moment, música...
Veure fotos