HISTÒRIQUES

FESTA AL BB MONTSERRAT

Recollida per Enric Bertran
Font: La Vanguardia, 18 maig de 1934, p. 11

El propassat diumenge es va celebrar l’homenatge que estava anunciat, dedicat als jugadors del BB Montserrat, que han conquerit el títol de campions de l’Agrupació per segona vegada. El trofeu Montserrat que es disputaven els equips BC Àligues, Lliga Catalana, Saba Nova i BB Montserrat, fou guanyat per aquest darrer, rere molts esforços.
A continuació es van fer proves atlètiques que van resultar molt igualades i un partit entre el primer i el segon equips del club campió, amb victòria dels primers, que es van adjudicar la copa oferta pel senyor J. Miró.
Al migdia es va celebrar un vermut d’honor i es va fer lliurament, a l’entusiasta soci de l’entitat senyor Jaume Guàrdia, d’un pergamí on se’l reconeixia com a soci de mèrit. Al mateix temps, es va oferir al digne president de l’Agrupació de Basquetbol de Catalunya i del BB Montserrat, senyor Joan López Ciurana, una artística placa d’ònix, amb baixos relleus de plata xapada amb or, costejada pels socis i entusiastes del Montserrat, en prova de gratitud pels seus desinteressats treballs en pro de l’evolució del basquet.