30 HORES: NORMATIVAREGLAMENT

TEMPS DE JOC
Categories PREMINI, MINI, INFANTIL, CADET i SÈNIOR: 2 parts de 13 minuts.
Categoria JÚNIOR: 2 parts de 17 minuts.

CRONO
El crono de tots els partits serà el del marcador central del pavelló, de forma que el temps dels 3 partits serà el mateix. Tots els partits es disputaran a temps corregut. No es pararà el temps en cap moment, ni per realitzar els canvis, ni per llançar els tirs lliures, ni en els temps morts.

MARCADOR
A cadascuna de les taules es portarà el tempteig del partit.

TEMPS MORTS
Es podrà demanar un temps mort en cada part (no acumulables). La durada del temps mort serà de 20 segons.

CANVIS
Els canvis es faran "estil handbol", amb l'obligació de fer-se al costat de la taula i deixant sortir al jugador/a del camp abans d'entrar.

FALTES
Els jugadors quedaran eliminats a les 5 faltes personals. A partir de la 7ª falta d'equip en un mateix període es concediran tirs lliures.

EMPAT EN EL PARTIT
En cas d'empat al final del partit, 3 jugadors de cada equip llançaran un tir lliure; qui anoti més tirs guanyarà el partit. Si després dels tres tirs continua l'empat es seguiran llançant tirs lliures fins que un dels dos equips falli.

EMPAT EN LA CLASSIFICACIÓ
ENTRE 2 EQUIPS: quedarà per davant l'equip que hagués guanyat l'enfrontament directe entre els equips empatats.
ENTRE 3 EQUIPS: quedarà per davant l'equip que hagi guanyat més partits en els enfrontaments directes; que tingui millor diferència de punts a favor i en contra en els enfrontaments directes; que tingui millor diferència de punts a favor i en contra general.

NORMES

Els jugadors que no estiguin disputant cap dels partits, o col·laborant en les TAULES i/o ARBITRATGES, no podran accedir a la PISTA. Per veure els partits hauran de pujar a les grades.
L'accés a pista tan sols podrà ésser autoritzat pel responsable de la organització; i en tot moment es farà per la banda de la pared de la pista C.
A partir de les 3h00 l'accés a les grades romandrà tancat. Per veure els partits els jugadors podran quedar-se als espais reservats dins la pista, sempre i quan no impedeixen la disputa de cap dels encontres.
No es podrà entrar a les instal·lacions reservades als abonats del pavelló sota cap concepte.